“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë duhet vepruar me mishin e akikës?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (208)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Mund të veproshë çfarë të duash me mishin e akikës: ta hashë të gjithin, ta dhuroshë të gjithin, ta shpërndashë etj. Nuk ka asnjë dispozitë të veçantë për të në Sheriat.”

Shpërndaje: