Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë duhet vepruar me parat e fituara nga kamata? – Albani

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (204)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Nëse ke para të fituara nga kamata nuk duhet ti´a japësh ato të varfërve. Ato duhet në vend të kësaj të shpenzohen në qëllime të përgjithshme sikurse në përçues, ujësjellës etj.”

Shpërndaje: