“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë është adhurim?

Imam Muhammed bin Abdil-Vehab (v. 1206)

Burimi: 50 pyetje dhe përgjigje çështjet e Besimit, fq. 11
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë është adhurim?”

Përgjigje: “Të veçuarit e Allahut me monoteizëm dhe t’i bindesh vetëm Atij.”

Shpërndaje: