“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është vendimi nëse një person ka gjakderdhje kur ai është agjërueshëm?

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetuaja nr: (10/268)

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është vendimi nëse një person ka gjakderdhje kur ai është agjërueshëm?

Përgjigje: Nëse një personit i fillon t’i rrjedh gjak rastësisht kur ai është agjërueshëm, agjërimi i tij është i saktë.

Shpërndaje: