“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë lejohet të shohësh nga gruaja me të cilën ke khitbah?

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Masa´il Imam In Baz, pyetur nga Abdullah bin Mani el-Utejbi (1/183)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çfarë lejohet të shohësh nga gruaja me të cilën ke ”khitbah” (takimi ku dy palët mund të shohin njëri-tjetrin para se të zgjedhin për të nënshkruar kontratën e martesës)?”
 
Përgjigje: ”Fytyrën, kokën, këmbët dhe duart.”

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram