Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çfarë ndodh me Mehdiun kur të vijë Isai alejhi-selam?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Ahadith-ul-Fitan uel-Hauadith (18)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/hadist%20fitan-20-08-1435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë do të ndodh me Mehdiun kur të vijë Profeti i Allahut Isa bin Merjem (alejhis-selam)?

Përgjigje: Allahu e di më së miri. Megjithatë, sundimi i tij pushon kur të vijë Isa bin Merjem (alejhis-selam). Allahu e di më së miri se çfarë do të ndodh me Mehdiun.

Shpërndaje: