Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cilat janë kushtet e agjërimit?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam

 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 1: Cilat janë kushtet e agjërimit?

Përgjigje: Kushtet e tij anë që agjëruesi të jetë musliman, përgjegjës për veprimet e tij dhe në gjendje të agjërojë.

Shpërndaje: