Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cilat janë më të këqija mëkatet e mëdha apo bidatet?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (34)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathulmajid-17-11-1436-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cilat janë më të këqija mëkatet e mëdha apo bidatet?”

Përgjigje: ”Bidatet janë mëkate të mëdha. Bidatet janë mëkate të mëdha.”

Shpërndaje: