“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Cilat janë parakushtet për përkthimin e librave dhe kasetave nga dijetarët?

Shejkh Ubejd bin Abdilah el-Xhabiri

Burimi: http://markazmuaadh.com/questions.asp

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cilat janë parakushtet për përkthimin e librave dhe kasetave nga dijetarët?”

Përgjigje: “Përkthyesi duhet të jetë i besueshëm dhe duhet të jetë i saktë në atë që ai e përkthen, sepse kjo është amanet që i besohet atij.”

Shpërndaje: