Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cilave lloje të çorapeve u jepet mes’h?

Imam Muhamed Nasir-ud-Din el-Albani (v. 1420)
Silsilat-ul-Huda uen-Nur (322)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka ndonjë kusht për t’u dhënë mes’h çorapeve?

Përgjigje: Përmenden shumë kushte por të gjitha ato nuk kanë bazë në sunnet. Lejohet t’u jepet mes’h të gjitha çorapeve; atyre që janë të zgavërta, të grisura dhe të plota.

Pyetje: E atyre që janë transparente?

Përgjigje: Edhe atyre që janë transparente.

Shpërndaje: