Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cilën parti ta votojmë?

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)

Burimi: http://www.muqbel.net/fatwa.php?fatwa_id=1441

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Sot ka disa parti. Cila parti është më afër Islamit? Çfarë i këshilloni vëllezërit?

Përgjigje: I këshilloj vëllezërit të qëndrojnë larg nga të gjitha partitë. Vërtetë el-Ikhuan el-Musliminët janë më së afërti, por votimi është, siç thashë, tagut. Zgjedhjet janë gjithashtu tagut. Po i vie era grupacione.

Shpërndaje: