Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cilësitë e ueliut

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: Gharatul-Ashritah 2/220

www.perlatmuslimane.com

Pyetësi: Dhe në qoftë se kjo është e lejueshme për të që të marrë një kujdestarë atëherë cilat janë karakteristikat që duhet të gjenden tek kujdestari?
 
Përgjigje: Që ai të jetë mysliman dhe që ti përmbahet sjelljeve myslimane.

Shpërndaje: