Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është dallimi mes të ed-dhenb, es-sejjiah, el-ma’sijeh dhe el-khatijjeh?

Shejkh Salih bin Abdullah bin Humejd

Burimi: http://ibnhomaid.af.org.sa/node/1885

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cili është dallimi në mes të ed-dhenb, es-sejjieh, el-ma’sijeh dhe el-khatijjeh (mëkatet) të përmendura në Kuran?”

Përgjigje: “Me sa duket nuk na ndonjë dallim, dhe Allahu e di më së miri. Përkundrazi, ato shpjegojnë njëra-tjetrën.”

Shpërndaje: