Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është gjykimi i personit që agjëron por nuk falet?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)
Burimi: Fataua Sijam
 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 32: Cili është gjykimi i personit që agjëron por nuk falet?

Përgjigje: Agjërimi i tij është i pavlefshëm nëse ai nuk falet. Nëse Allahu e udhëzon atë, ai do ta falë atë. Pendimi shlyen mëkatet e kaluara.

Shpërndaje: