Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është gjykimi mbi puthjen për agjëruesin?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam

 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 20: Cili është gjykimi mbi puthjen për agjëruesin?

Përgjigje: Puthja nga një plak me epsh të dobët nuk ndikon përderisa ai nuk ndien epsh. Por edhe në qoftë se ai ndien epsh, është shumë i dobët. Por i riu i cili ndien epsh nga puthjet, ku mund të shkojë përtej puthjes, është i detyruar që të mos e bëjë këtë.

Shpërndaje: