Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Cili është gjykimi për të agjëruar deri në syfyr?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: Fataua Sijam

 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 5: Cili është gjykimi për të agjëruar deri në syfyr? A e bënin sahabët këtë?

Përgjigje: Të agjëruarit deri në syfyr lejohet.

Shpërndaje: