Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Corona dhe namazi me xhemat

Alameh Abdul-Muhsin bin Hamad el-Abbad

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=rvZgmJ-Ma4E

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është përhapja e kësaj sëmundjeje, një arsye e vlefshme për të mos marrë pjesë në namazin me xhemat dhe në namazin e xhumasë?

Përgjigje: Jo, nuk është arsye fare. Njerëzit duhet të falen dhe t’i luten Allahut (azze ue xhel) që ta largojë atë prej tyre. Ndoshta namazi është një arsye që Allahu t’i kursejë ata nga kjo sprovë.

Shpërndaje: