Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çrregullimi i kohëzgjatjes së menstruacioneve

Shejkh Ubejd bin Abdilah el-Xhabirij

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Njëra nga pyetëset, thotë se periudha e menstruacioneve herën e fundit i është zgjatur. Ajo zakonisht kishte menstruacione pesë-gjashtë ditë. Ndërsa tani ajo ka menstruacione qe trembëdhjetë ditë.

Përgjigje: Ajo çfarë unë mendoj është se, ti duhet të pastrohesh dhe të falesh. Ajo duhet të bazohet në kohëzgjatjen normale të ditëve të saj kur janë në pyetje menstruacionet dhe nifasi. Kam frikë se ajo ka ndonjë sëmundje (çrregullim) të rastit.

Shpërndaje: