Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Çuditeni pse nuk bjerë shi?

Malik ibn Dinar (v. 748)
Hiljatu El-Eulijah 374
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Çuditeni pse nuk bjerë shi!?
Unë çuditem pse nuk bien gurë mbi ne (për shkak të mëkateve të njerëzve).

Shpërndaje: