“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Dallimi midis Ruhit dhe Nefsit

Imam Salih Ibn Feuzan El-Feuzan 

Burimi: Sherhu Igathatul Lehfan (7)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka ndonjë dallim midis Ruhit (shpirtit) dhe … Nefsit?”

Përgjigje: ”Nuk ka dallim mes tyre.”

Shpërndaje: