“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Debate televizive me Pasuesit e Bidateve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=ND1HnH86dNY
Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë mendoni për debatet televizive me Pasuesit e Bidatit për t’i treguar gabimet e tyre?

Përgjigje: Unë tashmë jam përgjigjur. Nëse ata shfaqin sherrin dhe dyshimet e tyre, ata duhet të refuzohen në televizion dhe çdo kund tjetër.

Nuk është e lejuar heshtja në këto raste. Sepse ata përhapin sherrin e tyre dhe kështu ndikojnë tek injorantët.

Shpërndaje: