Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Demokracia është kufër

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: Ta’ziz-ul-Burkan, fq. 63

www.perlatmuslimane.com

Unë nuk jam duke thënë se ti e ke braktisur Islamin. Unë besoj se ti ke keqinterpretuar gjërat. Përndryshe, ai i cili thërret në demokraci, pajtohet me të dhe ka dije për të është kafir!

Shpërndaje: