Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dënimi i sunduesve në sekret vlen në të gjitha shtetet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14247
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A vlejnë fetvatë e dijetarëve se pushtetari duhet të dënohet në sekret vetëm në një shtet apo në të gjitha shetetet?”

Përgjigje: ”Kjo vlen për të gjithë myslimanët kudo.”

Shpërndaje: