Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dënimi i varrit do ta godas edhe personin i cili nuk është varrosur

Alameh Muhammed bin Hadil el-Medkhali 

Burimi Audiokaseta: El-Ihtimam bi-Sunneh ue Ta’dhimiha

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë është gjykimi në lidhje me personin që mbytet në ujë dhe asnjëherë nuk nxirret nga deti dhe në lidhje me personin e vdekur i cili është futur në frigo-dhomë për disa ditë. A do të largohet dënimi i varrit për ata?”

Përgjigje: “Jo, dënimi i varrit nuk largohet, pavarësisht nëse ai varroset apo jo.”

Shpërndaje: