Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dëshiron që ta padisë babain për shkak mosmarrëveshjes lidhur me shtëpinë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjerata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (45) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%204%20-%202%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet që ta padisë babain tim, i cili ka marrë shtëpinë time dhe e ka dhënë me qira pa lejen time? Kam provuar për të përmirësuar gjendjen me të, por ai refuzon. A më lejohet që ta padisë atë?

Përgjigje: Ti dhe pasuria jote i përkisni babait tënd1. Ty nuk të lejohet që ta padisësh babain tënd. As nuk të lejohet që të grindesh me të.

Shpërndaje: