Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dëshmia e bashkëshortëve dhe bashkëpronarëve

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Meseil-ul-Imam Ahmed (3/1307)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Bashkëshortit nuk i lejohet të dëshmojë për bashkëshorten e tij, bashkëshortes nuk i lejohet të dëshmojë për bashkëshortin e saj dhe bashkëpronarëve nuk u lejohet të dëshmojnë për njëri-tjetrin.

Shpërndaje: