“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Detergjenti dhe sapuni me aromë parfumi

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi:-Silsilet ul-Huda-uen Nur (814)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejueshme për gruan që t’i pastrojë rrobat ose duart e saj me detergjent ose sapun që përmbajnë aromë parfumi dhe të dalë jashtë shtëpisë ku mund të ecën pranë burrave të huaj?”

Përgjigje: ”Jo, nuk është e lejuar nëse aroma mund të nuhatet.”

Pyetje: ”A Ka të njëjtin gjykim si parfumi?”

Përgjigje: ”Po.”

Shpërndaje: