Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dexhali nuk mund të hyjë në Mekë dhe Medinë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: “El-Munteka min Fetaua Fadiletish’’, Shejkh Salih bin Feuzan”, 2\98 fetuaja nr. 80

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetja: “A ka ndonjë vend në të cilën Dexhali nuk do mund të hyjë?”

Përgjigjja: “Ai nuk do ketë mundësi të hyjë në Meke dhe as në Medinë. Ai do t’i sillet botës rrotull me shpejtësi të madhe, por nuk do ketë mundësi të hyjë në Mekë dhe Medinë meqë atij i është ndaluar hyrja në to. Megjithatë, Medina do të dridhet duke bërë të gjithë munafikët që gjenden brenda të dalin nga qyteti.”

Shpërndaje: