Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhënia e të hollave për zekatul-fitr

Imam Ebu Daud Sulejman bin al-Ash’ath as-Sixhistani (v. 275)
Mesail-ul-Imam Ahmed, fq. 121-123
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

E pyetën imam Ahmedin, a lejohet dhënia e të hollave për zekatul-fitr.

Ai tha: Kam frikë se kjo nuk është e vlefshme. Kjo është kundër sunnetit të dërguarit të Allahut ﷺ.

Shpërndaje: