Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhënia e zekatit për të startuar një projekt?

Alameh Abdurr-Rrazak bin Afifi el-Afifi (v. 1415)

Burimi: Fataua ue Rasail Shejkh Abdur-Rrazak el-Afifi, fq. 198

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet dhënia e të hollave të zekatit për të startuar një projekt?

Përgjigje: Nuk lejohet përdorimi i këtyre të hollave për të startuar një projekt.

Shpërndaje: