“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Dhënia zekatin për një operacion

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (45)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20-%204%20-%202%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e lejueshme që ti ipet zekati një personi që ka nevojë për të bërë një operacion?

Përgjigje: Në qoftë se ai nuk mundet ta kaloj operacionin pa ndihmë, kështu që të lejohet që ti ndihmoshë atij me parat zekatit.

Shpërndaje: