Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhënia sadakë personit që nuk falet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (36)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasah%20-%2024-10-1436.mp3

Data e fetvas: 24/10- 1436 ose 9/8-2015

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet ti jipet sadaka të varfërit që nuk e falë namazin?

Përgjigjja: Jo. Sadaka duhet ti jipet myslimanëve. Ai që e braktis namazin qëllimisht nuk është mysliman.

Shpërndaje: