“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Dhënia zekatin djalit që ka borxh

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (18), min: 51:05

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdtfq-15011435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet babait që ti’a jep zekatin djalit të tij që ka borxh në mënyrë që ai të mundet të paguajë borxhin?

Përgjigje: Jo. Djalit nuk i lejohet që ti’a paguaj zekatin babait dhe babait nuk i lejohet që ti’a paguaj zekatin djalit.

Shpërndaje: