Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhikri i gjumit, a thuhet edhe ditën?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Fet’h-ur-Rabb el-Uadud (2/410)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Edhkaret e njohura që thuhen para gjumit, a thuhen vetëm para gjumit gjatë natës apo thuhen edhe gjatë ditës (kur flemë)?

Përgjigje: Ajo që është e njohur është se ato thuhen vetëm para gjumit gjatë natës.

Shpërndaje: