Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhikri mburojë ndaj të gjitha të këqijave

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ls–1432-05-16.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A mbrohet personi nga sëmundjet nëse kujdeset për bërjen e dhikrit?

Përgjigje: Nuk ka dyshim. Nëse kujdesesh për adhkaret e bazuar në Sheriat, Allahu të mbron ty nga të gjitha sëmundjet, nga sherri, shejtanët dhe gjërat e tjera. Kjo është mbrojtja e muslimanit.

Shpërndaje: