Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhurata për fëmijët të cilët falen në xhami

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighasah-12-2-1435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Janë një grup njerëzish në xhaminë tonë të cilët u japin dhurata inkurajuese të miturve që falin namazin e sabahut në xhami. Përveç kësaj ata ua kujtojnë fëmijëve sinqeritetin dhe se qëllimi i tyre të mos jenë dhuratat. Çka mendoni për këtë?

Përgjigje: Kjo është gjë e mirë. S’ka të keqe në këtë. Kjo sjell mirësi dhe është edukim të fëmijëve.

Shpërndaje: