Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dhuratat në përvjetorin e martesës

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (44)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighstah%20%20-%2026%20-%201%20-%201437.mp3

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çdo vit disa burra u japin dhurata grave të tyre në përvjetorin e tyre të kurorëzimit. A i përket kjo festave të ndaluara?

Përgjigje: Po, nëse bëhet fjalë për dhuratat e dhëna në ditën që kanë mbushur katërdhjetë vite martesë dhe të ngjashme. Kjo nuk është e lejuar. Megjithatë, është në rregull që ti japësh dhurata asaj pa këto kufizime të kohës.

Shpërndaje: