Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Divorci që thuhet në vetvete

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Meseil-ul-Imam Ahmed (3/1116)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

1541 – (Imam Ahmedi) ka thënë: Divorci që thuhet në vetvete (që nuk shprehet) është i pavlefshëm derisa burri ta shqiptojë divorcin. Kur e shqipton atë, ai ndodh.

Shpërndaje: