Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dijetarë pas pasur dije rreth Teuhidit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh ed-Durr en-Nadhid (15)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ad_dur-14-04-1433.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A ka dijetarë të cilët janë injorant në lidhje me Teuhidin?

Përgjigje: Shumë. Ka shumë dijetarë të cilët janë injorant në lidhje me Teuhidin. Ata mund të kenë një njohuri të thellë rreth gjuhës, fikhut dhe ndoshta edhe hadithit, por pa e studiuar besimin, përveç se kanë mësuar besimin e Esharive, apo janë të tillë që nuk i qortojnë adhuruesit e varreve.

Shpërndaje: