Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Disa nga shenjat e natës së Kadrit

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Mexhmu Fataua Shejkh Ibn Uthejmin

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cilat janë shenjat e natës së Kadrit?

Përgjigje: Nata e Kadrit është një natë e qetë dhe zemra e besimtarit ndien ngazëllim dhe paqe. Gjithashtu besimtari vazhdon të jetë i angazhuar me veprimin e veprave të mira dhe dielli ngrihet qartë pa rreze në mëngjesin që vijon pas natës së Kadrit.

Shpërndaje: