Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dita e nënës

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (68)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/27-06-1438h.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është dita e nënës e ligjësuar në Islam?

Përgjigje: Jo, ajo nuk është e ligjësuar. Muslimanët kanë vetëm dy festa; Kurban bajramin dhe Fitr bajramin. Nuk ka asgjë që quhet dita e nënës, dita kombëtare apo diçka tjetër.

Shpërndaje: