Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Divorci gjatë lehonisë dhe ciklit mujor

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (69), min: 1.05.18

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/12-07-1438i.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është i valid (sheriatikisht) divorci gjatë lehonisë?

Përgjigje: Po. Ai është valid. Ai është valid edhe gjatë ciklit mujor. Ai është valid edhe pse është i ndaluar.

Shpërndaje: