“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Djali ndërton xhami për babanë e vdekur

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: (Silsilet-ul-Huda uen-Nur (173)

www.perlatmuslimane.com

“Nëse djali ndërton një xhami për babanë e tij të vdekur në mënyrë që babai të marrë shpërblimin, babai do të shpërblehet për këtë gjë

Shpërndaje: