Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dobia nga të sëmurit e fëmijëve

Imam Ibn Abdil-Berr 

Burimi: el-Ahkam 2/488

 www.perlatmuslimane.com

”Dobia që fëmijët të sëmuren dhe të kenë dhimbje është se, të rriturit marrin mësim nga kjo dhe prindërit shpërblehen për shqetësimin e tyre, edukimin dhe kujdesin ndaj tyre.”

Shpërndaje: