Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Drejtuesja e emisionit femër

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (69), min: 57.30

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/12-07-1438i.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për të shikuar një program televiziv dhe lajmet, nëse drejtuesi i emisionit është një grua?

Përgjigjja: Ai nuk duhet ta shikojë atë. I lejohet të dëgjoj pa shikuar në të.

Shpërndaje: