Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Lutja gjatë iftarit – Bin Baz

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)
Burimi: Likaati ma a esh-Shejkhejn, pyetjet janë shtruar nga Abdullah et-Tejjar (1/144)

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është transmetuar ndonjë lutje e veçantë kur njeriu bën iftar?

Përgjigje: Lutja e veçantë me të cilën bëhet iftar është:

ذَهَبَ الظَمأ وَ ابْتَلَتِ العُرُوقُ وَ ثَبَتَ الأجْرُ إن شاء الله

“Është larguar etja, venat janë lagur dhe u realizua shpërblimi nëse do Allahu.”

Nuk ka asnjë problem që ta thuash këtë lutje.

Shpërndaje: