Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Duhen informuar pushtetarët për ata që mbajnë mbledhje të fshehta

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: https://soundcloud.com/radiosunnah/an1186

www.perlatmuslimane.com

Pyetësi (Shejkh Ahmed Bazmul): Shejkh i nderuar, nëse jemi në dijeni për disa njerëz që mblidhen në fshehtësi dhe ata kanë aktivitete që janë në kundërshtim me metodologjinë e Selefëve, a duhet t’i informojmë pushtetarët për ata?

Përgjigje: Ajo që unë mendoj është se është detyrë të informosh rreth tyre sepse nëse qëndrojmë të heshtur çështja e tyre do të rritet dhe është detyrë që të informosh për ta dhe nuk lejohet që dikush të heshtë për këta lloj njerëzish.

Shpërndaje: