Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dy marrëdhënie gjatë dy ditëve të ndryshme në Ramazan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/15261

 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kisha marrëdhënie seksuale dy herë me gruan time në dy ditë të ndryshme gjatë Ramazanit. Si duhet të paguaj dëmshpërblimin?

Përgjigje: Ti je i obliguar që t’i kompensosh ato ditë. Përveç kësaj ti duhet të paguash dëmshpërblim duke liruar një rob. Nëse nuk mund ta bësh këtë duhet të agjërosh dy muaj rresht. Nëse nuk mund ta bësh këtë duhet t’i ushqesh gjashtëdhjetë të varfër.

Shpërndaje: