Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Dy-orë udhëtim me tren pa mahrem

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: http://www.alnajmi.net/voices-action-show-id-363.htm

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A i lejohet një gruas të udhëtojë me tren pa mahrem nëse udhëtimi zgjatë dy orë dhe është rreth 160 km?”

Përgjigje: ”Jo, nuk është e lejuar.”

Pyetje: ”Edhe pse udhëtim merr pak kohë?”

Përgjigje: ”Kjo nuk është e lejuar. Dy-orë udhëtim me tren nuk është aspak një kohë e pakët.”

Shpërndaje: