“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Dy umre gjatë një jave

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: Sherh Tefsir-ish-shejkh Muhammed bin Abdil-Uehab (5)
http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tf–1430-8-3.mp3
Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kam ardhur nga jashtë për të marrë pjesë në konferencën imam Abdul-Aziz bin Baz. Para se të vi këtu unë e bëra umren. A më lejohet që pasi të qëndrojë këtu një javë, ta bëjë umren përsëri?

Përgjigje: Nuk ka asnjë problem. Bëje umren përsëri pasi që je këtu dhe Meka është afër. Bëje umren përsëri. Ky është një veprim i mirë.

Shpërndaje: